Styrelsen

I våra stadgar står det bl.a. att:

  • Malmö AmatörteaterForum är en ideell förening och samarbetsorganisation för amatörteatern  i Malmö och skall genom sin verksamhet stärka kontakterna och utbytet mellan amatörteatergrupperna.
  • MAF skall verka för såväl kvantitativ som kvalitativ utveckling av amatörteatern i enlighet med medlemmarnas beslut.
  • MAF skall verka för att amatörteatern förankras i samhället, för konstnärlig yttrandefrihet och demokratiska arbetsformer.
  • MAF är en partipolitiskt och religiöst obunden förening.”

Kontaktuppgifter
MAFs Styrelse från 19 april 2021

Ordförande:
Joakim Larsson, omvaldes 2020 för två år. Original, Teaterfolket

Vice ordförande:
Eva Zaar omvaldes för 1 år. M.D.F:s teatergrupp

Kassör:
Dominique Palancher vald på 2 år. Malmö International Improv Players, Malmö Impro.

Sekreterare:
Lewis Lebolt omvaldes för 1 år. On Stage Skåne, Teater Thea

Ledamöter:
Sofia Visser omvaldes för 1 år. Enskild medlem, Regnbågsteatern

Suppleant:
Adrian Forsberg omvaldes för 1 år. Teater Thea

 

OBS!

Vill du ha kontakt med styrelsen, Maila till

styrelsen@m-a-f.org

Joakim Larsson

Joakim Larsson

Ordförande

Läs mer om mig

1999 hamnade jag för första gången i MAF-huset. Jag hade sedan något år varit verksam med barn och ungdomsteater i stadsdelen där jag bor. Nu var jag dock knuten som skådespelare till en av MAF:s medlemsgrupper. Jag älskade och älskar att stå på scen, men fann snart att det jag brann mest för var att skriva och leda hela processen från start till mål.

Sedan dess har jag agerat regissör till allt från folklustspel, musikaler, barn och ungdomsproduktioner. De senaste åren har jag dock fokuserat på att förverkliga egenskrivet material av det djupaste slag. Jag har under dessa år samarbetat med och varit medlem i ett flertal föreningar knutna till MAF. Styrelsearbetet i MAF påbörjade jag för ca 15 år sedan som sekreterare och är numera ordförande sedan ett antal år tillbaka.

Dominique Palancher

Dominique Palancher

Kassör

Eva Zaar

Vice ordförande

Lewis Lebolt

Lewis Lebolt

Sekreterare

Läs mer om mig

Amerikan och svensk med intresse för scenkonst både på och bakom scen. Jag tycker att det bästa med amatörteater är den gemenskap som den skapar och det bästa med MAF är dess förmåga att förverkliga drömmar.

Sofia Visser

Ledamot

Adrian Forsberg

Adrian Forsberg

Suppleant

Läs mer om mig

Medlem i Teater Thea
Mitt namn är Adrian, 23 år och ersättare i styrelsen för Malmö AmatörteaterForum (MAF). När jag inte sysslar med teater är jag student. Just nu är jag ordförande i medlemsgruppen Teater Thea. Jag har ett intresse för all teater, men kanske just sådan som vill säga något om samhället.

Jag kom i kontakt med MAF år 2019 genom kurserna Prova på Teater och Scenisk Gestaltning under Jana Augustsson. Därefter har jag engagerat mig som skådespelare i medlemsgruppen Teater Thea.

Just nu läser jag om Bertolt Brecht, hans pjäser, teaterteori och skådespelarteknik. Vill du byta idéer eller samarbeta? Kontakta mig gärna!

Eva Söderquist

Eva Söderquist

Adjungerad till styrelsen, Verksamhetsledare

Läs mer om mig

”En kreativ problemlösande pedagogisk administrativ och socialt begåvad ”doer”!” står det i mitt CV och genom åren är det just det som jag sysslat med.

Jag har arbetat som skådespelerska, regissör, teaterpedagog, producent, projektledare och samordnare hos bl.a. Drömmarnas Hus, Nya Klassiska Teatern, Forumteatergruppen PUMAN, Sölvesborgsrevyn On Stage, Teater Interakt, Teater X, Nationalteatern, Skaraborgs Länsteater, Mercuriustetaren, Teatersällskapet Proteus, Malmö Stad, Svedala kommun, SVT, Yellowbird Prod. Drakfilm, PG Syd m.fl.

Sedan jag sade upp min fasta tjänst som skådespelare på Skaraborgs Länsteater har jag frilansat: skådespelat och medverkat i Film och TV, gjort radioprogram, skrivit pjäser, regisserat både proffs och amatörer, lett olika projekt, arbetat teaterpedagogiskt och lett olikas grupper – både barn och vuxna. Jag gör även program om Kroppsspråk och har sammanställt manus till flera Readings.

Under tio ås tid var jag engagerad fackligt i Teaterförbundet – var ordförande i Regionalavdelning Syd för frilansare, fick fackligt stipendium och satt en period i förbundsstyrelsen.

Jag tycker mycket om att arbeta på MAF och vara dess verksamhetsledare. Det är spännande, utmanande och mycket stimulerande att arbeta med alla dessa duktiga människor som finns i detta hus!

Adress

Torpgatan 21
211 52 Malmö

Social Medier

Facebook

Mail

info@m-a-f.org