Personal

Kontor:

Eva Söderquist

Eva Söderquist

Verksamhetsledare

Läs mer om mig

”En kreativ problemlösande pedagogisk administrativ och socialt begåvad ”doer”!” står det i mitt CV och genom åren är det just det som jag sysslat med.

Jag har arbetat som skådespelerska, regissör, teaterpedagog, producent, projektledare och samordnare hos bl.a. Drömmarnas Hus, Nya Klassiska Teatern, Forumteatergruppen PUMAN, Sölvesborgsrevyn On Stage, Teater Interakt, Teater X, Nationalteatern, Skaraborgs Länsteater, Mercuriustetaren, Teatersällskapet Proteus, Malmö Stad, Svedala kommun, SVT, Yellowbird Prod. Drakfilm, PG Syd m.fl.

Sedan jag sade upp min fasta tjänst som skådespelare på Skaraborgs Länsteater har jag frilansat: skådespelat och medverkat i Film och TV, gjort radioprogram, skrivit pjäser, regisserat både proffs och amatörer, lett olika projekt, arbetat teaterpedagogiskt och lett olikas grupper – både barn och vuxna. Jag gör även program om Kroppsspråk och har sammanställt manus till flera Readings.

Under tio ås tid var jag engagerad fackligt i Teaterförbundet – var ordförande i Regionalavdelning Syd för frilansare, fick fackligt stipendium och satt en period i förbundsstyrelsen.

Jag tycker mycket om att arbeta på MAF och vara dess verksamhetsledare. Det är spännande, utmanande och mycket stimulerande att arbeta med alla dessa duktiga människor som finns i detta hus!

Maria Cronstam

Maria Cronstam

Administratör & Receptionist

Läs mer om mig

Jag heter Maria Cronstam och jag arbetar på kontoret med administration och reception.

Det är jag som bl. a.  administrerar barn- & vuxenkurserna, hanterar era medlemsavgifter, begär in månadsrapporter och föreställningsstatistik och svarar på allmänna frågor. Det är också med mig som ni  bokar in löpande tider för repsalar eller tider för att hämta nycklar.

För övrigt så bor jag i Malmö med sambo och tonårsflicka. Ska jag berätta nåt om mig så säger jag ”Techno i mitt hjärta”.

Maria Cronstam

Ateljé:

Maria Riveros

Maria Riveros

Ateljé

Läs mer om mig

Hej!

Det är jag som är Maria på ateljén. Jag har arbetat här länge, sedan 2007. Min erfarenhet på MAF är att jag har jobbat med många olika uppsättningar både för barn och vuxna.

Malin Horne

Malin Horne

Ateljé

Läs mer om mig

Jag heter Malin och är utbildad mönsterkonstruktör. Det bästa jag vet är att få skapa saker från grunden eller ge nytt liv till befintliga kreationer. Att få se en tanke ta form och bli något på riktigt, precis som teater. Jag är glad att jag får vara med och skapa teaterns magiska värld och framför allt få skapa glädje till alla personer både på, bakom och framför scenen!

Hälsningar
Malin

Teknik & Verkstad:

Thomas Andersson

Thomas Andersson

Teknik- & Verkstadsansvarig

Martin Cederberg

Martin Cederberg

Teknik- & Verkstadsassistent

Läs mer om mig

Jag heter Martin och assisterar Thomas på verkstad och teknik. Jag jobbar mest i verkstaden.

Adress

Torpgatan 21
211 52 Malmö

Social Medier

Facebook

Mail

info@m-a-f.org