Malmö Impro

Malmö Impro är en förening som har funnits sedan 2010. Numera består föreningen av flera olika fristående improgrupper startade av våra medlemmar. Våra medlemsgrupper har alla sin egen stil och fokuserar på olika områden inom improvisationsteater som kortform, långform, musikimpro och teatersport med mera. I Malmö Impro är du välkommen som medlem om du redan har erfarenhet av (improviserad) teater och kan grunderna.

Vi arbetar med målsättningen att främja och utveckla den improviserade teaterformen i alla dess former och strävar efter att fånga upp våra medlemmars önskemål, idéer och behov. Det är fritt fram för alla våra medlemmar att starta upp nya improvisationsteatergrupper under föreningens paraply. Alla medlemmar är välkomna med önskemål och idéer. 

Föreningen Malmö Impro är knuten till Malmö amatörteaterforum (MAF) där vi har tillgång till replokaler och scener för föreställningar. Vi bedriver ingen kursverksamhet och erbjuder heller inte professionell handledning i improvisationsteater. Saknar du erfarenhet är däremot kurserna på MAF ett ypperligt första steg! 

Tisdagsgruppen är inkörsporten i föreningen där du kan pröva på improvisationsteater innan du blir medlem. Första tisdagen i varje månad är nya och presumtiva medlemmar välkomna att delta i våra öppna rep ihop med Tisdagsgruppen.

När: tisdagar klockan 19.30

Var: Repetionssal 6 på Malmö amatörteaterforum (MAF), Torpgatan 21, Malmö

 Kontakt

Är du sugen på att impra med oss eller har du frågor? Hör av dig på e-post: info@malmoimpro.se. Vi svarar så snart vi hinner.

Martin Birgersson 0707-56 73 21
Pang på och tisdagsgruppen
bennobennobenno@hotmail.com

Amanda Plantin 0708-568615
amanda.grus@gmail.com

Anna Lyrenäs 0702-174277
Barbados
Anna.lyrenäs@gmail.com

Matilda Lindberg 0702-618841
En häst
hopprepsMatilda@hotmail.com

Axel Duvebäck 0704-934485
Måndagsexemplaren
axel.duvebäck.gmail.com

Adress

Torpgatan 21
211 52 Malmö

Social Medier

Facebook

Mail

info@m-a-f.org