Nyheter 

SENASTE NYTT

MAF och framtiden. Svåra ekonomiska tider har satt vår fina teater i gungning, men misströsta inte, vi tänker inte ge upp.

Vi kämpar ihärdigt för att överleva och vägrar ge upp striden för att bevara denna teater, som är så viktig för Malmös kulturliv. Vi har reducerat våra utgifter och genomgått omstruktureringar i den utsträckning det är möjligt. Samtidigt har vi gjort vårt bästa för att öka våra intäkter under detta verksamhetsår. Trots våra ansträngningar inser vi att detta inte är tillräckligt för att säkerställa vår överlevnad för kommande år. Malmö Amatörteaterforum måste påbörja 2024 med en starkare ekonomisk grund än den vi har under 2023, med en nödvändig buffert för att trygga medlemmarnas och personalens välbefinnande även under ekonomiskt svåra perioder. Läs mer mer om vår insamlingskampanj på hemsidan RäddaMAF.se  

 

Välkommen till oss på MAF!

Kontakta oss gärna på info@m-a-f.org så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa er på bästa sätt!

Vänligen,
Eva Söderquist,
verksamhetsledare på Malmö AmatörteaterForum

Adress

Torpgatan 21
211 52 Malmö

Social Medier

Facebook

Mail

info@m-a-f.org