Nyheter 

SENASTE NYTT

Den 19 april 2021 hade vi Forum-möte med presentation av ett utkast/förslag på en ”MAF”-tidning och en förhandstill på vår nya hemsida och Årsmöte via Zoom!

Det blev omval av styrelse och revisorer och styrelsen består nu av: Ordförande Joakim Larsson, Vice ordförande Eva Zaar, Kassör Dominique Palancher, Sekreterare Lewis Lebolt, ledamot Sofia Visser och suppleant Adrian Forsberg.

Det finns en vakant plats som suppleant i styrelsen och tre platser till valberedningen. Är du intresserad, så hör av dig till styrelsen@m-a-f.org eller till eva@m-a-f.org .

Nu börjar solen skina mer och det börjar bli lite varmare. För MAF:s del hoppas vi att det ska bli möjligt att genomföra vår årliga Barn & UngdomsFestival som är planerad att ske under pingsthelgen, fredag 21 maj – lördag 22 maj – söndag 23 maj, både i fysisk och i digital form.

Vi håller också tummarna för att:

Våra medlemsgruppers föreställningsverksamhet och våra vuxenkurser kan komma igång så snart som möjligt.

Vår Barn & Ungdomsverksamhet kan fortsätta och utökas till ”det nya normala”.

Malmö Scenfest, denna heldag med scenkonst, fortsättningen på Teaterns Dag, kommer att genomföras i höst som planerat lördagen 16 oktober.

Vi planerar inför eventuella sommarkurser i augusti och kurstarter som vanligt i september, både för Barn & Ungdomsverksamheten och för våra vuxenkurser.

Välkommen till oss på MAF!

Kontakta oss gärna på info@m-a-f.org eller eva@m-a-f.org, så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa er på bästa sätt!

Vänligen,
Eva Söderquist,
verksamhetsledare på Malmö AmatörteaterForum

Eva Söderquist

Eva Söderquist

Verksamhetsledare

Adress

Torpgatan 21
211 52 Malmö

Social Medier

Facebook

Mail

info@m-a-f.org